®

Magyar Tudomány Ünnepe Tatán 2018.11.22

Az idén 50 éves Neumann János Számítógép-tudományi Társaság megyei szervezetének kezdeményezésére, a Magyar Tudomány Ünnepe 2018 alkalmából rendeznek egész napos találkozót az Eötvös József Gimnáziumban, „Komárom-Esztergom Megyei KISOKOS-Okos gyerekek, okos eszközök, okos városok” címmel. A rendezvényen délelőtt Michl József polgármester mondott köszöntőt, majd a nap folyamán megyénk hat településének iskolái és cégei mutatják be, miben is áll „okosságuk”, a felkért előadók pedig azt, hogyan építik be a tudomány eredményeit a társadalmi, gazdasági és szociális szféra életébe.

Varga István villamosmérnök a TSZC Bláthy Ottó Szakgimnázium tanára robot építő és programozó csapatával. A diákok és mentoruk kezében az NJSZT KEM ajándék könyvei: Wisinger István: Egy elme az örökkévalóságnak c. könyve, ami 2018. őszén jelent meg Neumann János regényes életéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://blathy-robotikaszakkor-tata.blog.hu/api/trackback/id/tr4614462256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

®

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása